Jackqueline Firewood
Jackqueline Firewood

Povaha
Sama už vypadá hrozně nevinně. Což je taky pravda. Snad by nedokázala ani nikomu ublížit, ale tak to nemůže člověk soudit jen dle vzhledu. Zabíjet jí problém nedělalo, vlastně už se stalo, že někoho zabila "omylem". No dobře bylo víckrát, ale to nemusí nikdo vědět. Povahově je ke každému milá, nehledá žádné konflikty a moc se do nich ani nehrne. Nemůže se tomu, ale furt vyhýbat. Občas se prostě stane, že něco rozpoutá sama, ale zase to taky rychle skončí. Krom toho si na to dává opravdu pozor. Každý člověk co jí padne do okna tak se s ním chce spřátelit, vlastně jí to vždy vyšlo. To co si prostě usmyslí tak za tím si jde ať se jí to snaží rozmluvit kdokoliv. Pravidla dozajista dodržuje jak jen to jde, ale jak se pro něco rozhodne tak je nezastavitelná. Divím se, že na to ještě nedoplatila, ale to štěstí jí jednou přát přestane. Ono i když se to stane tak se nějak nezmění jen se ponaučí. U ní by člověk i řekl, že nedokáže cítit něco jako mstu, ale to pravda není. Dokáže cítit jakýkoliv pocit pokud to je potřeba. Většinu času je usměvavá dívka, která vypadá že se ani zlobit prostě nedokáže. Ale občas se prostě dokáže tvářit naštvaně a to už za něco stojí. Ale to nebudeme předbíhat. U ní prostě můžou platit slova, že se dá podle vzhledu hned poznat, že je milá ke komukoliv. Ani by se jí na to člověk ptát nemusel a bylo by mu něco málo o její povaze hned jasné, jak jí spatří.

Minulost
Rodiče se o ní nikdy nějako moc extra nestarali. Spíše se o ní strali do jejích šesti let než se narodila její mladší sestra. To už se věnovali jen jí a na Jackie komplentně zapomněli. Prostě jako kdyby neexistovala. Spíše tím, že si na to i zvykla tak jí ani nepřišlo divné, když si jí všímat přestali. Takto to pokračovalo delší dobu... No delší spíše celý zbytek života co s nimi bydlela. Tím, že se o sebe naučila starat sama už v hodně mladých letech tak to nebylo na škodu. Vlastně to bylo jen dobře a nemusela se spoléhat na rodiče jak malej harant. Ubíhal čas až se jí nakonec ujal postarší muž. Sice věděla, že by za cizími lidmi chodit neměla, ale tak... koho to zajímalo? Začal jí trénovat v boji což jí samotnou hodně nadchlo a bavilo jí to. Díky tomu, že se o ní konečně někdo zajímal tak toho muže brala spíše jako někoho kdo je její nevlastní otec. Sama netušil, že z ní trénuje inkvizitora, protože to jí ani v tu dobu napadnout nemohlo. Čas šel dál, rodiče ani nezaregistrovali, že doma už prakticky ani není. Nebylo ce čemu divit, když to je dítě o které se absolutně nestarali tak proč by se měli taky zajímat kde se nachází. Spíše už jí brali jako kdyby vůbec neexistovala což jí samotné nevadilo. Tak tedy... jak jí vytrénoval dostatečně dle svého usoudění. Naučil jí jak různé bojové postoje, obranu tak i zacházet se zbraněmi. Konkrétně s noži a s pistolemi. Společně s tím jí připravoval i na přeměnu. Celkově začala s trénováním v 10 letech. Takže měla docela dost času na to než půjde ke zkouškám. Takto tedy trénink pokračoval než jí mohl pustit ke zkouškám a k proměně. Jak nastal ten den tak se vše vydařilo jak mělo. Proměna na sokola se povedla a všichni co byly přítomní tak s tím byly spokojení. Jak bylo vše ukončené a nechal jí jít tak se konečně zase mohla postarat sama o sebe. Se samotnou proměnou se spíše učila tak nějak sžívat. Hlavně se samotným lítáním. To jí dalo docela práci a hlavně ty modřiny co si vždy dokázala udělat a nebo menší škrábance... No málo toho nebylo. Další pak zabíjení nadpřirozených. Prvního tedy zabila "omylem", protože jí prostě štval. Měla si ce své meze do jaké doby by ho nezabila, ale prostě to přehnal tak co se dalo dělat. Musel za to taky zaplatit. Teď už jí zabíjení problém nedělalo vůbec. Během trénování jí to celkově změnilo... Hlavně zabíjet nadpřitozené? Tak v tom sama viděla určitý druh zábavy. Zábavu co jí nikdo vzít nemohl.

Vzhled
Štíhlá postava díky tomu že cvičí. Výška, asi tak 167 cm. Delší tmavě hnědé vlasy krom jednoho pramínku vlasů, který je černě obarvený. Většinou je má rozpuštěné. Oči má tmavě hnědé. Na obou rukách má obvazy, které zakrývají jizvy. Jizvy co si vlastně udělala svým způsobem sama. Dále má ráda spíše přímo miluje delší mikiny s kapucí. Jedna z mnoha závislostí kvůli, které na ni lidé koukají, jak na magora je, když nosí mikinu ve velkých vedrech. Spíše by jí tedy takto mohl kde kdo vnímat jako polodémona, když ti neumělo rozeznat zimu či teplo. Ale tak co... to jí bylo jedno.

Proměna
https://www.google.com/search?q=sokol+st%C4%9Bhovav%C3%BD&client=ms-android-xiaomi-rev1&hl=cs&prmd=ivmn&sxsrf=ALeKk01Hy8sUqOE2sM-rlm1Ksg5tzZPCSw:1603401851856&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjnL-ukcnsAhXFolwKHZLzAyQQ_AUIFSgB&biw=360&bih=592&dpr=2#imgrc=YMkQq53L8dQdfM&imgdii=GmuDrBs2KGmrmM

FC
Natalie Boniatti

Majetek
byt, auto,kytara, nože, pistole

0