Aina Ravio
Sexy upírka, yea // přítelkyně Richarda Santose

Povaha
Co se týče její povahy, je divná. Velmi divná. Jednou se chová tak, a pak tak. Chvilku potrvá, než její povaze porozumíte. Rozhodně není typ člověka, který by si celý den vystačil sám a v samotě si vyloženě liboval, ona spíše společnost vyhledává. Ráda flirtuje s kluky a však, do postele si bere jen ty, které milovala. I když se jí to dvakrát nepodařilo. Kdysi dávno, její povaze se dalo porozumět. Byla velmi divoká, smála se každé hlouposti i té, která byla špatná. Vyžívala se v bojích, trápení ostatních.

Minulost
9. listopadu 1254 v Nottinghamu, ve Velké Británii začal úplně nový život pro holčičku jménem Aina Caisen, která se narodila do milující rodiny. Měla o tři roky mladší sestru Alison, se kterou měla perfektní vztah. Byly něco jako nejlepší kamarádky, věděly o sobě úplně všechno. Peníze jsou u nich to jediné, s čím si nemusí dělat starosti díky svým rodičům, kteří vydělávali kupu peněz. Proč ten minulý čas? Protože její rodiče i sestra před několika lety měli nehodu. Tedy aspoň si to myslela. Už si ani moc nepamatuje, co se jim stalo, byla ještě malá a nechápala, co se stalo. Musela do sirotčince, tam se o ní starali až do jejich osmnáctých narozenin. V ten den utekla a začala žít na vlastní pěst. Změnila se, velmi moc a k špatnému. Zlobila, šikanovala všechny lidi, co jí přišli do cesty, a chtěli jí ublížit. Kradla, i když věděla, že někde ve světě má tunu peněz díky rodičům, které dostane hned, jak bude mít jednadvacet. Když měla sedmadvacet let, toulala se po světě a hledala nějaké místo, kde by mohla žít. Peníze od rodičů již dostala, a s úsměvem je přijala za své. Ukotvila se na nějakou dobu v Londýně, kde se jí stala menší nehoda. Jednou, když kráčela po polní cestě k jednomu domku, kde bydlela kamarádka ji napadl vampír nebo upír. Nikdy nevěděla jaký je v nich rozdíl a nějak se ani nezajímala. V té době nevěřila na kouzelné bytosti. Neví, jak dlouho byla mimo, ale když se probudila byla ve své posteli s obvázaným hrdlem. Cítila sucho v krku, nemohla mluvit. Když se snažila sednout si, myslela že to nepůjde, že se ozve velká bolest ale ono nic. Hned si začala obvaz sundávat a vylekaně zakřičela, když tam uviděla.. nic. Žádnou ránu, nic prostě nic. Po několika letech se naučila s tím žít, bylo to kruté a těžké časy, ale zvládla to. Vraždila, mučila lidi, ale i svůj druh, když jí někdo z okolí z přátel zradil. Cestovala po celém světě, hledala místo, kde by mohla dělat zlo, až zakotvila tady a zkoumá zdejší upíry a vampíry.
**

Vzhled
Je poměrně vysoké postavy, měří něco přes 177 centimetrů. Možná je až nepřiměřeně štíhlá, ovšem ženské křivky se na ní vypozorovat dají. Má menší, modrozelené oči, nad nímž se klene pečlivě upravované obočí. Z obočí vybíhá zakulacený nos. Její rty jsou plné, ale usmívá se málokdy a jenom na ty, které zná blíže. To první, čeho si na Aině ale všimnete, jsou její dlouhé, hnědé až černé vlasy, jejichž původní barva je světle hnědá. Obyčejně je nechává rozpuštěné, při sportování si je většinou smotá do drdolu nebo culíku. Její styl oblečení? Většinou šaty, krátké nebo nějaké dlouhé legíny, šokující sukně a tílka. Trička skoro nenosí. Pokud se s Ain více sblížíte, určitě vám ráda ukáže svoje tetování, které si nechala vytetovat před dvěma lety. Toužila po něm takřka celý život.

FC
Angelina Petrova

Majetek
Má větší byt v centru města

2