Danny Elliott Gray
vampire boss

Povaha
Danny je tu od počiatku vekov, patrí medzi najstarších pôvodných a vznešených vampírov. Jeho ľudská stránka sa vyparila pred mnohými rokmi, keď začínala jeho povesť krvilačného monštra. Ľudský život pre neho nemá žiadnu hodnotu, ľudí považuje len za zdroj potravy, prípadne schránku na premenu. Danny je dosť arogantný a sebavedomý vampír, jedine k svojim členom klanu sa dokáže správať normálne, inak ostatných považuje za menejcenný plebs. Má zmysel pre detaily a čierny humor. Jeho momentálne zamestnanie- mafiánsky boss vampírov.

Minulost
Danny sa narodil dvom čiernym mágom do rodiny Gray v podhradí slávneho Camelotu v Anglicku okolo 5. storočia počas vlády kráľa Uthera Pendragona. Mágovia boli v tom čase kruto prenasledovaní a vraždení, preto viac menej experimentovali s čiernou mágiou. Chceli vytvoriť nebezpečných krvilačných tvorov, ktorí by dokázali pomstiť smrť ich druhov mágov. Danny sa narodil do drsného prostredia nepokojov, nič netušiaci o svojej sile a osude. Bol vychovávaný čiernymi mágmi, ktorí mu po maličkých množstvách podávali zázračný krvavý elixír, z ktorého každým dňom silnel. Už ako 10 ročnému mu tie dávky nestačili a začal prahnúť po ľudskej pulzujúcej krvi. Bolo mu jasné, že neni ako ostatní a dožadoval sa odpovedí na svoje šialené myšlienky. Vtedy mu takzvaný “milovaní” rodičia vysvetlili, že sa stal len výsledkom experimentu, čo v ňom naštartovalo zlosť a spalujúcu chuť po ich krku. Nemilosrdne ich zavraždil a vysal z nich život, ale to mu nestačilo.. akonáhle ochutnal tú sladkú ľudskú krv jeho telo pýtalo stále viac a viac a nevedelo sa zastaviť. Bol ako v krvilačnej hypnóze, vraždiaca zbraň, ktorá dokázala za jednu noc vyvraždiť jednu celú dedinu. Čím bol Danny starší začal sa nudiť, a preto experimentoval so svojím druhom. Anglicko zrazu malo väčšiu hrozbu ako nejakých mágov, nastala evolúcia upírov. Danny si vyberal tých najlepších spomedzi toho plebsu a dával im lepší život v podobe dlouhovekosti, nadradenosti a nesmiernej sily. Vytvoril si tak prvý svoj klan upírov, ktorí mu boli verní. Neukrývali sa však ako v dnešnej dobe, a preto začali byť prenasledovaní, pričom dochádzalo aj k stratám upírov. Časom sa Danny rozhodol prejsť do úzadia, aby nepútali príliš veľa pozornosti a po jeho klane medzi ľudmi zostala len legenda. Momentálne žije v Kanade za temnými Marollskými lesmi na sídle Grayovcov, z kadiaľ riadi svoj klan a majetky. Už si chráni svoje súkromie a na verejnosti vystupuje ako obyčajný elegán a zazobaný mafiánsky boss, z ktorého ľudia majú strach. Obyčajní plebs ani len netuší, čo sú v skutočnosti zač..

Vzhled
Danny Elliott Gray si veľmi potrpí na svojom outfite, väčšinou ho stretnete upraveného v elegantnom tmavom obleku s dvoma jeho upírimi poskokmi. Meria 180 cm a váži 70kg.

FC
Ian Somerhalder

Majetek
Danny vlastní monumentálne sídlo rodiny Grayovcov s rozsiahlymi pozemkami. Na jeho starodávnej bráne pri vstupe na pozemky a všade v jeho sídle sa vyníma erb jeho vznešenej rodiny. Na toto sídlo s rozsiahlymi podzemnými katakombami a priestrannými hosťovskými izbami je povolený vstup len členom (vampírom a upírom), ktorí patria do mafiánskeho klanu Grayovcov. Členom je samozrejme povolené si priniesť aj budúce obete. O vstupe nováčika rozhoduje rada najstarších vyvolených vampírov. Nováčik však musí prejsť brutálnou skúškou oddanosti klanu, ktorú nezvládne len tak hocikto. Dannyho klan má pod palcom najvačšiu banku v meste, takže peniaze im nechýbajú, často vydierajú, podvádzajú, klamú a týrajú svoje obete až kým ich sami neprosia o ukončenie ich bezcenného života. Výhodou tohto klanu je, že si tam každý nájde svoje miesto v ich rodinnom kruhu. Navzájom sa vedia podržať, kryjú si chrbát, keď niekto cudzí niekoho z nich urazí akoby si začal s celým klanom. Na druhej strane neznášajú zradcov a ich hlavy napichávajú na strieborné hroty brány ako odstrašujúci prípad pre ďalšie generácie členov. Vedľa sídla je veľká garáž, kde sa nachádzajú najdrahšie kúsky áut a motoriek, ktoré sa na trhu ešte ani nedajú kúpiť. Členovia klanu majú prístup ku všetkým miestnostiam, hračkám, autám a motorkám na pozemku okrem Grayovej kancelárie, tam je vstup prísne zakázaný..

7