Christopher Morgenstern
Christopher Morgenstern

Povaha
Christopher se chová jinak vždy podle toho zda je v práci či na lovu nebo doma se sestrou či mimo práci a jen tak si užívá. Nutno tyto dvě povahy rozlišit, vzhledem k tomu jaký dopad by to na jeho normální život mělo. Pokud Chrise poprvé uvidíte v práci, tak vás bude svrbět ruka jaký spratek to je, pokud jej potkáte mimo tak vám ani vadit nebude. Pokud jde o jeho povahu v práci tak to je složité, miluje vystavování jeho těla ať už jde o jakýkoliv způsob, rád hází daddy vtipy a celkově provokuje vyzývavým chováním. Nebojí se pořád dělat narážky na sex či se jen tak vyzývavě kroutit, jako Incubus se naučil provokovat každého, klidně i ženské chování, kdy se u žen chová spíše jako zmíněný “daddy”. Nemá problémy s čímkoliv a kýmkoliv. Dokáže si podle vaší chuti zahrát na submisivního či dominantního, ale radši je většinu času dominantní, protože přece jen to je mu více přirozené. Pro jeho povahu mimo práci je běžná jeho milost a odtažitost od své činnosti. Miluje co nejvíce svou sestřičku a rád i s ostatními zavtipkuje o něčem. Nevadí mu probírat vážná témata či se jen tak se sestrou dívat na televizi. Snaží se své pravé city ohledně jejich bordelu držet na uzdě, aby jej uměl co nejlépe reprezentovat. Miluje své kamarády co má, ale nikdy ne tolik jako svojí princeznu, kterou by nejspíše nebyl schopný opustit ani kvůli někomu jinému, stále by se za ní vracel. Poslední nejvíce skrytou stránkou, kterou zná jen jeho sestra je ta nenávist vlastního řemesla. Chris těžce nese, když s nimi někteří zákazníci zachází jak s hadry. Občas i v reálném světě vyjede na někoho kdo se jej jen dotkne. Občas prostě tedy jen leží na posteli a brečí.

Minulost
Chris a jeho sestra se narodili jako pod značkou rasy, která je známá svou promiskuitou. Jejich matka se o ně moc nezajímala, přeci jen dvojvaječná dvojčata jsou něco co sucubbu bude jen brzdit v jejím životě a tak je nechala na krku jejich otci, který byl známý svým docela bizarním podnikem. Byl to majitel vykřičeného domu, takže často dvojčata nechával na hlídání nějaké z jeho pracovnic, která neměla s dětmi vůbec zkušenosti, tak hlavně Chris rostl jako dříví v lese. Otce zajímalo jen to, jak jeho děti rostou či zda mají vhodné povahy na svou rasu, aby je co nejdříve mohl zaměstnat ve svém podniku a čím dříve jim to předat, aby sám mohl někam odjet, přeci jen byl to postarší muž, kterého jeho bývalá žena opustila a tak zůstal sám. Jeho plánem bylo že dvojčata v den jejich dospělosti převezmou jeho podnik a on zmizí z jejich života úplně. Chris to bral klidně, jelikož jediný na kterého se kdy v jeho životě navázal byla jeho sestra se kterou měl až zvrhlý sourozenecký vztah. Když v jeho patnácti letech nastoupil na pozici striptéra a rovnou i jako sexuální hračku tak to bral jako jídlo zdarma. Nevadilo mu pracovat přesčasy jen aby vydělal a zajistil něco hezkého pro jeho sestru. Když pak v jeho osmnácti převzal podnik a s tím i luxusní dům tak si konečně začal žít jako král. Začal o svou sestru skutečně pečovat a zasypávat jí dary které si zasloužila. Začal rozlišovat svou povahu na tu když byl jen s ní a kdy se stával svou “personou” Chrisem, který nedokázal udržet své tělo na uzdě. Vždy znal tu křehkou hranici a nikdy jí nepřekročil. Za celý život se ani nepřestěhoval a nelitoval své práce ke které byl už od dětství vedený.

Vzhled
Chris je zhruba metr devadesát vysoký muž, jenž se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. Jeho tělo je lehce vypracované, takže jeho pekáč buchtiček jde vidět, ale zase nic se nesmí přehánět. Vlasy nosí dobře upravené, vždy si je nechává zastřihnout. Na bradě má lehké strniště, jelikož si myslí že mu to dovává na vzhledu. Jeho zelené oči uchvátí na první pohled každého. Nejčastěji nosí černé oblečení pokud není u sebe v podniku, tam nosí výhradně vyhrazené oblečení.

FC
Jannis Niewöhner

Majetek
Vlastní se svou sestrou luxusní dům a bordel ve městě. Sám jim pak pořídil i auto.

0