Cassiopeia Morgenstern
Cassiopeia Morgenstern

Povaha
Její povaha je různá. Vždy se změní z sekundy na sekundu. Jednou je vysmátá, šťastná a plná energie, podruhé je bez nálady, uzavřená do sebe a tichá. Přesto se s ní dá bavit. Někdy neudrží jazyk za zuby a vyřkne svou myšlenku, která nemusí být ta pěkná. Někdy je drzá a to dost. Pokud se jedná o lásku, změní se v stydlivého a citlivého člověka, který se věčně červená. Miluje alkohol, jakýkoliv, a nevadí ji ani cigareta. Ale nedává si je nějak často, jen příležitostně. Má svůj styl, miluje zvířata a hudbu, rostlinky. Většinu času je do sebe uzavřená a tichá, když je mezi lidmi které nezná.

Minulost
Historie: Vyrůstala poněkud v divné rodině, má dvojčátko na které se upla hned jak mohla. Jejich matka byla neschopná a radši se starala o sebe než o své krásné děti. Proto je šoupla staršímu pánovi, co měl být jejich otec. I on o ně neprojevoval značný zájem, vychovala je nějaká random paní z podniku co jejich otec vlastní. Byla menší než bráška, staral se o ní a snažil se tak aby byla šťastná. Díky němu celé dětství nějak zvládala v klidu. Snažila být tichou myši, bloudila po podniku jak duch aby nebyla na očích ale i tak ve svých patnácti letech si jich otec všiml, že jejích moc vrostla a hlavně byli již přitažliví podle otce a tak je poslal makat v jeho klubu. Museli. Čas utíkal, ona prodávala své tělo jak její bratr a když byla chvilka kdy byli sami, byla šťastná a tulila se k němu. Neměla v lásce to že musí za peníze a kvůli otce tohle dělat. Občas mu plakala na rameni. Když otec odešel do důchodu a užívat si života, předal klub jím a s tím i luxusní byt. Hned se jim dýchalo lépe jak otec byl pryč, doslova zmizel.

Vzhled
Je svou výškou spokojená, měří sto šedesát a musí říct že se za svou výšku nestydí, nenosí podpatky aby nějak byla vyšší. Přeci jen co je malé, to je rozkošné. Co se týče jejího těla má ty správné proporce co žena má mít. Možná nějaký malý špek se najde ale přeci jen, nikdo není dokonalý. Ňadra nemá nějak velké ani malé, tak akorát do ruky pánové, kdyby jste chtěli někdy zkusit. Rysy tváře má měkké, rty má plnější a růžovoučké. Tato kráska kdysi nebyla blondýna, jen se každý měsíc barví na blond a její přírodní je hodně světlá hnědá. Vlasy nosí často rozpuštěné, jen při sportu je má v gumičce. Také jí v krásných a slunečních dnech uvidíte s klouboučkem na hlavě. Ráda nosí šaty ve který zdůrazňuje své ženské tvary.

FC
Marina Laswick

Majetek
Mají s bratrem v majetku místní bordel a jeden luxusní byt

1