Helbram Maledizione
Helbram Maledizione

Povaha
Helbram na první pohled může působit jako slabé tintítko, ale zdání klame. Už v jeho věku ví že za život se musí bojovat. Nebyl vychovaný k tomu, aby jen tak věřil cizím lidem, jelikož si uvědomuje možnost toho, že by jej v jeho věku mohl kdokoliv zneužít. Narozdíl od ostatních dětí v jeho věku se umí bránit a nevadí mu, že tím skoro všechny dospělé představí. Helbram se chová více vyspěle, než by kdokoliv chtěl od dítěte jeho věku. Nevadí mu dokonce mluvit i ve složitých větách či souvětích pokud je to nutné. Nevadí mu dokonce se i hádat s dospělými pokud má pravdu. Jeho respekt se zvedá pouze pokud si to ten dospělí zaslouží, jinak všechny měří tím jedním metrem, nehodlá dělat rozdíly jen pokud je někdo dospělý, protože se sám bere jako dospělý, vzhledem k tomu co se v jeho životě stalo. Helbram je spíše sarkastický, už v jeho věku je unavený životem na útěku, vzhledem k činům svých rodičů, ale nevadí mu se k nim stále hlásit. Jeho sarkasmus je cítit skoro vždy, pokud chce někoho nepozorovaně urazit. Nevadí mu dokonce se na vás jen tak šklebit, aby bylo jasné že se něco stalo co se mu nelíbilo. Jeho povaha je celkově více komplexní než se může čekat od dítěte jeho věku, uvědomuje si problémy které doprovází život dospělých a nebo chápe věci, které by mladé dítě řešit nemělo. Dokáže si představit jaké je to platit účty či pracovat nelegálně proti všem pravidlům. Helbram je ovšem pořád někde uvnitř malé dítě, které nemělo ještě šanci se pořádně vyřádit, proto občas dělá věci, které by od něj nikdo nečekal. Jako třeba obíhání zvonů a zvonění na ně. Nadruhou stranu ví že to nemůže a musí se chovat dospěle, aby měl možnost v tom krutém světě uspět.

Minulost
Helbramova minulost začíná jako u každého dítěte, narozením, akorát u něj to bylo jiné. Jako dítě čistokrevných se museli často schovávat a nebo mizet na dlouhé měsíce v podzemním bunkru svého sídla, které bylo nesčetněkrát přepadeno lovci, kteří nikdy nikoho nenašli. Už od malička byl Helbram nucený trénovat své tělo, aby těmto lovcům uměl uniknout, jelikož rodiče věděli že je dříve či později někdo chytí. A tak se taky stalo, již ve svých osmi Helbram přišel o oba rodiče díky jejich srsti pokud byli liškami. Nemohl drouho truchlit a ani netruchlil, jelikož jej rodiče neustále na tento okamžik připravovali. A tak se tedy postavil na nohy a začal žít na vlastní pěst. Teď v jeho jedenácti letech má Helbram rozjetý slušný nelegální byznys a nechybí mu nic občas.

Vzhled
Helbram je vzhledem k jeho věku vyšší než ostatní, jeho postava je svalnatá a v hodně dobré kondici. Často na všechny upírá své šedo-zelené oči, věnuje jim zářivý úsměv či si prohrábne své delší hnědé vlasy. Nejčastěji chodí v luxusních oblečeních či úplně otrhaný, nic mezitím.

Proměna
Jeho liščí podoba vypadá stále jako mládě díky jeho nízkému věku. Je jiná než klasická liška v Kanadě díky jejím hnědým flekům. https://i.imgur.com/VJr20Ma.jpg

FC
Alex Ruygrok

Majetek
Ram vlastní luxusní vilu v lesích, hodně oblečení a celkově si nemá na co stěžovat. Krom toho že žije na vlastní pěst.

0