<span class='d-cross'>Nina Lauxor Neer</span>
Nina Lauxor Neer

Povaha
Laux kdysi patřila mezi osoby, které měly nosánek nahoru. Dříve jí zajímaly peníze, které dostávala od doby, co žila s otcem, nové oblečení a boty k tomu. Byly časy, kdy se chovala jako rozmazlený malý fracek, kterého ostatní nezajímají, city jí byly ukradené, ale přitom jedinou slabinou bylo, když se zamilovala. Zabíjela, ubližovala ostatním a bylo jí to jedno. To všechno patří do minulého času. Dnes je to jiné. Díky nepříjemné životní zkušenosti se změnila a její život se obrátil vzhůru nohama. Nezajímají ji peníze, nikomu neubližuje a váží si toho, co má. Upnula se na jednoho muže, kterého miluje, a kdyby o něj přišla, už by její život ztratil smysl. Pomohl ji dostat se z nejhoršího. Zvládla znovu zapadnout mezi lidi, kterých se tolik bála. Kdyby ji však někdo zamkl do tmavé místnosti bez světel, začala by panikařit, ale nic víc. Už za minulostí udělala tlustou čáru.

Minulost
Nina se dostala na svět úplnou náhodou. Její otec si chtěl zpříjemnit a pořádně užít večer, proto zamířil do jednoho podniku. Nepatří zrovna mezi ty, co by se chtěli nějak vázat, jen si povyrazit. Poznal tam jednu pětadvacetiletou ženu, která mu padla do oka a již měla něco v krvi. Po nějaké době “poznávání“ si ji vzal k sobě domů a tam se spolu vyspali. On si nedával pozor, proto žena skončila těhotná. Ona však nevěděla, kým doopravdy je a jaké dítě se narodí. Jeho už nenašla, protože hned na druhý den zmizel.
Nina pomalu rostla, ale něco bylo špatně. K jejímu otci se dostávaly povídačky o tom, že je jiná než normální děti. Nepláče, nechce pít.. Musel se o tom přesvědčit. Když se ukázal, zjistil, že se stalo, čeho se bál. Jeho dcera je polodémon, o tom není pochyb. Ke všemu malá Nina ztrácela na váze a byla jiná než ostatní děti. Nina, její máma, z toho zešílela. Nevěděla, co je špatně, nevěděla vůbec nic, proto nakonec skončila v ústavu pro choromyslné. Otec neváhal a vzal si dcerku pod svá křídla. Nina se přesněji jmenuje jenom Nina Neer. Lauxor je spíše než jméno otce, jejich rod. Pater je původem z Paříže. Známý je opravdu dost, proto netrvalo dlouho, kdy se jeho rod dostal do podvědomí většiny upírů. Nelíbilo se mu jeho jméno „Franck,“ protože pro někoho známého se prostě nehodí, proto přijal svůj rod místo jména. Nedá na svou princeznu dopustit. Je to jeho všechno. Ona má moc ráda jeho, on zase jí. Splní ji vše, co ji na očích vidí. Před svým otcem si na nic nehraje. On jí vidí takovou, jaká doopravdy je.
Když Ninuš dostatečně vyrostla, dostala chuť na poznávání světa. Chce poznat jiná města, jiné státy, jiné kultury a nové lidi. Otec jí doma nechtěl držet doma násilím, jen chtěl, aby mu slíbila opatrnost na sebe samu. Slíbila mu to, sbalila se a odjela cestovat.
Po dobu, co je tady v San Hillesh uběhla spousta času. Předtím bydlela po hotelích, než jednou srazila, teď již svého přítele, který ji vzal k sobě. Jednou byli v pohodě, jednou se chtěli navzájem pozabíjet. Neměli se ze začátku v lásce, ale postupem času se toho hodně změnilo. Navzájem si zachránili život. Postupem času došlo k tomu, že byla unesena, nehezky zraněná a následně znásilněna do teď pro ni neznámým mužem. Zachránil ji její přítel, i když trvalo, než jej dokázala k sobě pustit. Aby toho nebylo málo, objevila se jeho ex přítelkyně, která ji hodila pod auto. Jestli to byla schválnost, nebo si jedoucího auta nevšimla, je ve hvězdách. Následkem toho přišla o zrak. Těžko se s tím smiřovala, jelikož musela být odkázaná na pomoc druhých. To ji na psychice moc nepřidalo, spíše bylo hůř. Byla jako vystrašené plaché kuře s naprosto křehkou psychikou. Stačilo jen málo a sesypala se. Díky operaci se jí zrak aspoň trochu vrátil, i když nosí silné dioptrie. V přítomnosti se se svou minulostí v rámci mezí smířila a dokáže fungovat, či být mezi lidmi. Má práci asistentky jedné firmy. Jelikož byla těhotná ve 4. měsíci, musela být na sebe hodně opatrná. Naštěstí její zaměstnavatel je příjemný a rozumný muž. Chová se k ní hezky a pokud možno, tak jí pomůže. Proto mu nevadilo, že na nějaký čas odjede se svým přítelem pryč, aby konečně měli pomyslný klid, který už dlouho neměli.
Už jsou nějakou chvíli zpátky ve městě. Do práce se hodlá vrátit po mateřská, neboť porodila krásnou holčičku. Oba se o ni hezky starají a jsou na ní pyšní. Potatila se.

Vzhled
Platinově bílé vlasy - dnes již s růžovým nádechem - dlouhé pod lopatky, má bledě modré oči, hodně nepřítomný možná až vystrašený výraz, který hodně klame. Je hubené, drobné postavy, proto váží okolo 64 kg a měří 170 cm. V obličeji má vcelku výrazné rysy, hodně viditelné lícní kosti a trochu propadlé tváře. Je u ní normální i úplně mrtvolně bílá pleť. Nemá žádné vyhrazené oblíbené oblečení, ale co se barev týče, nosí pouze bílou, světle růžovou, černou a jakýkoliv odstín šedé, jiné barvy na ní budete jen těžko hledat. Když už je najdete, budou to především jen drobné ozdoby, anebo pastelové a bledé barvy. Na krku se jí houpe stříbrný medailon od otce, do kterého má vloženou fotku matky i otce. Na obou zápěstích má jizvy od události, kdy se pokusila spáchat sebevraždu ve špatném stavu rozpoložení. Nosí brýle se silnými dioptriemi.

FC
Abbey Lee Kershaw

Majetek
Auto, černý cestovní kufr s veškerým oblečením, financemi, i cennostmi.. moc toho nemá, ale nestěžuje si.

Dodatek

- Rodina: Matka: Nina Blackshee (Člověk, žije) | Otec: Lauxor Neer (Démon, žije)
- Již porodila (narodila se krásná dcera Neolla)
- Nosí brýle na dálku
- Mají kočičku jménem Tirra

0