<span class='d-cross'>Nicol Dairoow</span>
Nicol Dairoow

Povaha
Dříve Nicol neměla moc ráda lidi. Byla spíše hodně upnutá na svého dvojvaječného bratra, pro kterého je stále schopná udělat první poslední - klidně obětovat i svůj vlastní život. Bývala vůči okolí chladná, držela si od lidí spíše odstup - pokud odmyslí bratra. Má kamarádku, která se přes její slupku dostala a důvěřuje jí. Jelikož se narodila jako první, chce Mika chránit, i když on jí to vůbec neulehčoval. Měla s ním starosti - bývala hodně naivní - protože se o něj moc ráda starala, i když doma si občas připadala, jako služka.
Svého bratra se snažila vést po dobré cestě, což se jí nakonec podařilo, i když se tehdy zdálo, že se jejich cesty rozejdou. Za žádnou cenu o něj nechtěla přijít, ale stalo se. Byla na dně, ze kterého se již dostala a podstoupila změny.

Minulost
Jak bylo zmíněno, Nicol se narodila o minutu před Michaelem. Už jako malá si však přišla odstrčenější od rodičů. Tak či tak byl bratr pro ni nejdůležitější. Jejich chování jí dost mrzelo, což se snažila skrývat a nedávat najevo. Už od mala byla na ní kladená určitá zodpovědnost, avšak nikdy nezklamala, jelikož si vždy myslela, že si tím získá jejich přízeň. Nakonec to vzdala a moc s nimi nemluvila. Udělala vše, co měla a nic víc neříkala, což se po čase projevilo i vůči ostatním. Chovala se tak, jak s ní bylo zacházeno od mala. K spolužákům i k veškerým ostatním lidem se chovala chladně, proto si hlavně hleděla svého. Ve svých patnácti však zjistila, kým je. Proměňovala se v černého tygra.
S bratrem chodívala sic na základku, ale jejich studijní cesty se oddělili, jelikož se vydala na cestu medicíny. Byla chytrou dívkou, protože se hodně učila, aby patřila mezi nejlepší, avšak nechlubila se tím před nikým, ani se nepovyšovala. I její školní výsledky matce i otci byly jedno. S jednou holčinou se seznámila, když požádala Nicol o pomoc s učivem. Od onoho dne jsou nejlepšími kamarádkami. Chtěla pokračovat ve studiu a hned po střední s pomocí rodičů se odstěhovali do krásného domku se zahradou a tam si zařídila dálkové studium na vysokou školu medicíny. Na některé přednášky samozřejmě musela, ale nevadilo jí to. Momentálně dostudovala poslední rok a povedla se jí najít práce v nemocnici. Prozatím jako post sestřičky, ale s jejími schopnostmi určitě bude časem i doktorka. Spřátelila se se svým nadřízeným - doktorem.
Vskutku se stala výbornou doktorkou, avšak když si myslela, že by s Mattem mohla chodit.. zdráhal se. Jeho rozhodnutí musela akceptovat. Bylo to těžké, když nějakou dobu předtím se od ní odstěhoval bratr po jedné z hádek. Hodně jí tím zničili. Sesypala se a dlouho se z toho vzpamatovávala. Změnila se hlavně po fyzické stránce. Psychická se bude léčit dlouho, ale i na tom pracuje. Začala se věnovat focení.. odvážnějších fotek, na kterých nejde vidět její obličej. Vzhledem k tomu, že na placení bytu je sama, přivýdělek je zapotřebí. Obě práce ji baví.

Vzhled
Tak.. Nicol měří 170 cm s 59 kg. Drobná dívka s tmavě hnědými vlasy, které si teprve nedávno stáhla peroxidem. Momentálně je má v odstínu mezi světle hnědou a blond. Zamlouvá se jí to. Délku vlasů si však nechává - nekrátí si je. Jejich délka je přibližně do čtvrtky pasu, o které se pečlivě stará. Nosívá je především rozpuštěné. Odstín očí se dá přirovnat k modré, malý nosánek a plné rty. Začala o sebe více pečovat, takže přešla i na make-up. Změnila i celý svůj šatník. Obléká se již jako žena než muž, i když kabáty miluje stále. Někdy si vezme na sebe i něco méně výrazného, ale především nosí to, co chce. Neopovrhne i výstřihům či šatům. Změna je život a za tím si stát bude.

Proměna
Mění se v černého tygra s občasnými bílými skvrnami po těle a téměř žlutýma očima.

FC
Raina Hein

Majetek
Se svým bratrem vlastní dvojpatrový domek. Nicol má horní, bratr spodní patro. Vlastní bílou veverku, pro kterou má i vybavený pokojík, aby neutekla, avšak měla prostoru, kolik jen potřebuje. Veškeré finance má na starosti ona, jelikož je přeci jen zodpovědnější, než Michael. Vlastní motorku, ne zrovna levnou zelenočerné barvy.
Veverka: https://i.pinimg.com/736x/f4/43/b6/f443b67982de96af988be839295819fb.jpg

Dodatek

- Bratr Michael Dairoow
- Její veveruška se jmenuje Inyo

0