<span class='d-cross'>Lola Naomi Whinston</span>
Lola Naomi Whinston

Povaha
Když byla Lola malá, byla vedena k tomu, aby skrývala své emoce. Díky tomu, že teď žije sama, se chová tak, jak dřív nemohla. Je hodná a milá dušička, pravý opak toho, co z ní chtěli mít rodiče. Pro ostatní by se rozkrájela, přesto je opatrná, koho si k sobě pustí. Rozhodně se nenechá jen tak oblbnout, zvlášť na sladké řečičky. Dříve nikdy nepocítila, co je to milovat, avšak.. vše je jednou poprvé. V některých případech se výchova rodičů dost projeví. Pozná například, kdy je u někoho nevítaná, a proto se nikomu nevnucuje. Není arogantní, bývá malinko tvrdohlavá, i když se snaží řídit větou: “První myslet a pak konat.“ Když si s někým rozumí, dokáže se uvolnit a být pohodová. Tak či onak.. v kritických situacích se pokouší předejít katastrofě a za své činy klidně odnese i následky. Není žádný strašpytel, ale i tak existují věci, či lidi, ze kterých má obavy, i když to třeba na sobě nedává znát. Dala by se přirovnat k milé bytosti s andělskou tváří.

Minulost
Lola se narodila dvěma lidem z vyšší vrstvy. Jednalo se o menší městečko v Itálii, kde každý respektoval každého. O její rodině se proslýchalo, že jsou čarodějové. Nikdo si na ně raději netroufal, protože pro ostatní měli budit hrůzu - především respekt. Ne každý proti sobě chce poštvat čaroděje, kteří ovládají černou magii.
Když Lola rostla, neměla pořádně klid. Stále se musela učit, věnovat se kouzlům - i když nechtěla mít nic společné s černou magií, jenže neměla na výběr. Bylo třeba se rozvíjet, aby nezklamala matku s otcem. Rodina ji stále vedla k tomu, že nesmí kde komu věřit, zvlášť ne lidem. Hodně zdůrazňovali její odlišnost od obyčejných lidí. I když svou rodinu měla a stále má moc ráda, nebyla šťastná z bití jejím vlastním otcem byť jen za to, že se snažila projevit vlastní názor. Dlouho jejich chování snášela, neboť měla za to, že to tak má jednoduše být, ale nic nejde snášet do nekonečna. Nepoznala, že v jiných rodinách je to jiné. Vždyť pořádně nemohla chodit mezi lidi. Jen do školy, zpátky.. a doma?? Doma jen učení.
Po nějakých letech se narodila sestra Juditte, které se ráda věnovala a později ji toho chtěla tolik naučit.. Nic netrvá věčně a takto bylo i v tomto případě. Když jí bylo 18, její máma záhadně zmizela. Nikdo nenašel ani její tělo, aby se mohla prohlásit za mrtvou. Jednoduše jakoby se po ní slehla zem. Nešla najít ani pomocí černé magie, které se věnovala. Máma se k ní chovala o dost lépe, než otec, proto jí celá situace ničila a ani otec jí nepomáhal. Udělal si z ní terč, jelikož neměl na kom si vybít emoce.
Jednou se jí podařilo dostat do matčiny pracovny, když otec zrovna nebyl doma. Ano, musela použít kouzlo, aby si odemkla, ale chtěla se tam podívat, aby se tam s ní mohla rozloučit. Mít něco na památku. Ano, později litovala toho, že tam vůbec vlezla, neboť našla věci, které.. pro její zrak měl zůstat utajeny. Máma Margarette totiž byla členkou jednoho klubu pracujíc s černou magií. Jsou to nejnebezpečnější čarodějové, se kterými není radno si zahrávat. Každý by si tedy spojil, že za její zmizení mohou právě oni. Našla i dopis, kde s nimi končí a všechny nekalosti radě, která u čarodějů má větší moc a.. na další den už byla pohřešována. To není náhoda. Lolu zahltila touha po pomstě, proto opustila dům i s knihou temné magie. Hodlala zjišťovat důkazy a indicie, kde by ji mohly ukrývat. Věřila v šanci, že je máma stále naživu. Riskuje mnoho, ale i přesto je ochotná obětovat všechno, aby se dopátrala k celé pravdě. Brzy po tomto zjištění odešla z domu.
Bloudila, pátrala, avšak informace nikde. Nevzdávala se a to ji taky dostalo k jednomu muži, který se s její mámou potkal a věděl, kde by mohla být. Trávili spolu čas, až se do něj zamilovala. Mámu se podařilo zachránit, i když ne vše šlo podle plánu. Zůstala v úkrytu a 14 dní se o ní vůbec nevědělo. Bylo to tím, že ji odtamtud vzal její biologický otec. Před ní nedal na sobě znát, jakou nenávist a pomstu cítí k Margarette, proto ho napadlo jí všechno vrátit i s úroky přes její dceru. Proklel ji, aniž by o tom ještě sama tušila. Prokletí spočívá v tom, že zničehonic může ztratit kontrolu nad svým tělem a někoho zabít. Nemůže ničemu zabránit. Všechno uvidí a ucítí, jen s tím nedokáže bojovat.

Vzhled
Začneme u jejích malinko hustějších vlasů, nesouc si hnědé barvy. Jejich délka je přibližně do půli zad. Oči chytají modrošedý odstín, průměrný nosánek, plnější rtíky, kterými vykouzlí dokonalý úsměv, až by dokázala učarovat každého muže. Její výška dosahuje 172 cm a váží okolo 69 kg. Udržuje si dokonalou figuru. Co se týče svých ňader, nestěžuje si. Mají větší velikost. Její nožky jsou celkem dlouhé. Ráda nosí buď světlé, nebo tmavé barvy. Vyhýbá se spíše křiklavým. Na pravém boku má tetování ve tvaru pentagramu. Je to díky tomu, že tento znak koluje generacemi její rodiny.

FC
Claire Estabrook

Majetek
Vlastní knihu černé magie, menší domek trochu dál od lidí, vysokou hotovost a auto značky mustang (proto vlastní řidičský průkaz)

Dodatek

- Její máma se jmenuje Maria

Magie
Věnuje se černé magii. Její hlavní schopnost - kterou dosti pilovala - je, že dokáže gestem ruky časově “zmrazit“ koho jen chce, ať už se týká jedince, více osob, nebo např. i zvířat. Buď je odmrazí sama, nebo pokud se od dotyčného vzdálí na určitou vzdálenost, “účinek“ zmizí a bude moct pak zase normálně fungovat. Onen “zmražený“ neví, co se kolem něj děje, neslyší, nevidí a nemůže nic dělat. Čím déle a čím více lidí (věcí) udržuje zmražené, tím rychleji ubývá její energie, což znamená, že se je nevyplatí dlouho udržovat v onom stavu.

0