<span class='d-cross'>Brigitte Morin</span>
Brigitte Morin

Povaha
Každý by tuhle dívku odsoudil jako někoho s nosánkem nahoru. Trochu na tom pravdy je. Brigitte se dá přirovnat jako k aprílovému počasí. Jednou je úplně klidná, ale pokud se jí něco nelíbí, dokáže být jedovatá, až je dobře, že neumí zabíjet pohledem. Otázkou je, s kým se baví. Jelikož se narodila ve znamení Berana, je dosti tvrdohlavá, upřímná, ale dokáže být i dost milá, příjemná a usměvavá. I od toho se odvíjí, že přátel má dost. Nejen ve fitku, ale i různě po venku. Je pro každou srandu, společenským typem, nevadí jí jakýkoliv druh humoru a ničeho se nebojí. Co by se dívce - jako je ona - mohlo stát?? Může mít všechno, nač si jen ukáže. Na tohle však nepotřebuje někoho cizího. Sama si zařídí, co potřebuje. Když ale miluje, miluje celým svým srdcem, že by své druhé polovičce byla věrná. Někdy se ale stává, že o něčem mluvit nechce a všechno v sobě zadusí, ale to jen v kritických situacích nebo když nemá na výběr. Co se týče její trpělivosti.. záleží na náladě. Pokud má dobrou, dokáže věci snášet a klidně i vydrží, ale pokud je vytočená, čekat rozhodně nebude. Spíše všechno řekne od plic. Nikdo ji nemůže nazvat zlatokopkou, neboť má svých peněz více než dost. Její slabost spočívá její rodině. Miluje, když k ní zezadu přistoupí přítel a zasypává ji polibky na krk. I kdyby byla sebevíc naštvaná, tohle jí obměkčí a "nechá se zlákat."

Minulost
Už od pohledu je známo, že Brigitte je z velice bohaté rodiny. Narodila se v Berlíně dvěma mladým rodičům, kteří nebyli obyčejnými lidmi. Už od narození je liškodlakem. Vila, kde pobývali, je obrovská. Bohužel její máma zemřela v jejích třech letech, takže si na ní bohužel nepamatuje. Naštěstí měla dokonalého otce, který se o ní dokázal postarat na jedničku. Už od malička byla tatínkovou holčičkou. Samozřejmě, že kdykoliv otec nemohl, věnovala se jí chůva. Měla ji ráda, ale na otci byla upnutá. Vychovával ji tak, jak sám uznal za vhodné. Chtěl z ní udělat šikovnou, ale zároveň silnou dívku, která nebude do budoucna ničím překvapená a v tomto světě se neztratí. V některých věcech byl přísnější, ale měl k tomu své důvody. Jeden z nich byl takový, že bude do budoucna zajištěná - co se týče vzdělání - i když se stávalo, že ji rozmazloval. Díky otci nosila značkové oblečení. Vysvětloval jí však, že se nad ostatní nemá povyšovat, utahovat si z nich a házet do jednoho pytle. Vysvětloval, že má soudit lidi, až je pozná, ne podle vzhledu. Takto to i fungovalo. Nebyla zaslepená penězi, i když jich ráda do sebe vrážela dost. V pozdějším věku se proto musela hodně věnovat učení, cizím jazykům, i když ne vždy jí to bavilo. Otci se vždy snažila zavděčit, což se jí i dařilo. Byl na ní patřičně hrdý. Dříve si neuvědomovala, kolik otec vynaložil úsilí a peněz do toho, aby jí ochránil před lovci a veškerého nebezpečí, ale teď to ví. Její dětství a dospívání bylo ukázkové a rozhodně si na nic nemohla stěžovat. Ano, máma jí chyběla vždy - a do dnešních dnů chybí - ale táta se jí snažil mámu vynahrazovat co nejvíc.
Po otcově smrti už ve vile nedokázala dál zůstat a jen co se vzpamatovala, prodala jí a odjela pryč. Nějakou dobu cestovala, než se poznala se svým nynějším manželem. Ten den si dobře pamatuje. Potkali se v kavárně úplnou náhodou, když ji omylem polil kávou. Chtěla ho sprdnout jako malé dítě, ale když mu pohlédla do očí, ztratila slova. Zaujal ji, což se nestává často. Naštěstí tohle bylo oboustranné, což znamenalo, že i začala věřit v lásku na první pohled. Proto jsou spolu do dnešních dnů s již 8miletým synem Vitem. Po nějakém čase, kdy ji představil rodině, ji neuniklo, že jeho otec ji zprvu neměl rád. Dokonce bylo znát, že i jí opovrhuje. Poznala to velice jednoduše. Naštěstí ho opovrženost a nenávist přešla, protože i když je taková, jaká je, nechtěla, aby díky ní přišel o svou firmu. Jeho rodinu si ale oblíbila, proto se s nimi potkávala i ráda. Kdykoliv by Haku chtěl, pomohla by mu s firmou, ale rozhodně si ji nenárokuje. Ne každá dívka myslí takto stejně. Někomu by šlo čistě o peníze, jí jde o něj a jeho lásku. Teprve nedávno se oba společně přistěhovali do San Hillesh, kde si koupili dům, malé štěně a tam žijí společně. Její přítel je taky jediný, který ji zbyl, to však neznamená, že ho omezuje, kontroluje, přivlastňuje si ho a nenechá dýchat. Taková není. Respektuje jeho soukromí, takže doufá, že je to oboustranné.
Jednou se ale stalo, že málem o něj přišla - a nejen o něj. Málem přišla o svého syna v den, kdy ji chtěl opustit. Pak to nakonec vypadá, že si ho k sobě připoutala dítětem. Narodil se klučina, kterému je již 8 let. Stále spolu bydlí a před lety proběhla i svatba.

Vzhled
Typická hubená mladá dívka, jež miluje cvičení, chodí do fitness i solárka. Díky cvičení má ploché bříško. Především nosí značkové oblečení kvůli postavení její rodiny, i když preferuje tenisky před lodičkami - i ty občas nosí. Nevadí jí nosit jakékoliv barvy, pokud se nejedná o zvlášť výrazné, až křiklavé. Není žádnou Barbie, ačkoliv někdy si něco růžového na sebe oblékne. Vlasy má dlouhé do více jak poloviny zad. Někdo si myslí, že jejich odstín je do hněda a někdo zase, že má špinavý blond. Ono na tom ani tak nesejde. Nízké čelo, kaštanová očka, nosánek tak akorát - rozhodně jej nemá směřujíc nahoru - a plnější rtíky. Váží 54 kg a její výška dosahuje 165 cm. Je sice malá, ale za svůj vzhled se rozhodně stydět nemusí. Považuje se za krásnou dívku a to usuzuje hlavně z toho, jak se za ní muži otáčí. Mezi muži by si mohla vybírat, ale ani jeden jí nestojí za ničení manželství. Líbí se jí však poutat pozornost. Ňadra nejsou ani malé, ani velké a co se týká jejího zadečku, na ten si taky nestěžuje. Její původ jde poznat podle přízvuku.

Proměna
Jedná se o jedinečný druh lišky, která je dosti maličká a ani nikdy moc nevyroste. Má azurový očka, roztomilý kukuč a barevně připomíná mramor.

FC
Pamela Reif

Majetek
Vysoká hotovost, společný dům se svým manželem, menší přírůstek v podobě štěněte huskyho, jménem Nirio.

Dodatek

- Je vdaná a má 8miletého syna

0