Tate Lowen Winchester
Tate Lowen Winchester

Povaha
Kdybychom její charakter popsali pár slovy, tak by zněly asi takto: Malá, tvrdohlavá blondýna s velkým, oddaným a nedobytným srdcem. Kvůli tomu, co se ji v minulosti stalo, tak se bojí si připustit k tělu nějakého neznámého muže. Snaží se jim vyhýbat nejvíce jak to jen jde. Asi by jste řekli, že jako vlkodlak by se Tate neměla ničeho bát, ale opak je pravdou. Bojí se mnoho věcí... Jak už dříve zmíněných mužů, tak tmy... Hned po mužích je tma jejím velikým nepřítelem. Nikdy neusne bez rozsvícené lampičky v pokoji. Nadále se bojí uzavřených prostorů. Často je velice paranoidní. Tato ustrašená slečna má i své kladné stránky. Poté, co ji člověk lépe pozná, tak se z ní stane úplně jiná osoba. Ze zamračeného mráčku se mžikem stane zářící sluníčko, které pro vás udělá první poslední. Často si stojí za svýma názory, které ji nikdo nikdy nevymluví. Občas se stává, že nejdřív koná než myslí... ve většině případech to nedopadá zrovna nejlépe. Není zrovna agresivní... ale když ji náhodou naštvete, tak se dá udobřit čokoládou nebo dobrým jídlem. Ve společnosti se snaží být neviditelná. Nejčastěji ji najdete někde v rohu místnosti s knihou v ruce nebo s nějakým dobrým jídle. Tate je ten tip lidí, co můžou vyjíst celou ledničku a nepřiberou. Jak jsem asi už zmínila, je tato dívka vášnivá knihomolka. Ráda uniká z reality na stránky knih. Miluje ten pocit... připadá si vždy tak svobodná. Ráda nosí své krátce střižené téměř bílé vlasy rozpuštěné. Na své bledé pokožce má malé jizvy. Snaží se je zakrývat jak make-upem, tak oblečením. Nejraději nosí sukně a šaty. Má ráda zvířata nejradši má asi malé neviňoučké kolouchy, které ji postačí jako oběd. Jejím dalším oblíbeným zvířátkem je její zlatá rybka Nemo IV. Tenhle její malý přítel ji vždy vyslechne a nějakým záhadným způsobem ji uklidní. Ráda se toulá ve své vlčí podobě po lese a straší pouhé smrtelníky. Je rozhodnuta, že se bez smečky obejde. Snaží se na sebe nelákat moc vlkodlačí pozornosti... Přeci jen nechce být rozcupovaná na malé kousky. Jako další její volnočasovou aktivitou je kreslení. Dokonce si jednou nechala vytetovat na vnitřní stranu zápěstí její vlastní obrázek vlka. Na krku má většinou kožený řetízek s malým, bílým kamínkem. Věří tomu, že ji tento měsíční kámen ochrání před zlými duchy a démony dřímající pod její postelí a doufá, že ji ochrání před pavouky, kterých se také bojí. Je to ve zkratce takový malý ustrašený štěně.

Minulost
Příběh této dívky začíná v roce 2001. Narodila se lidské ženě a nějakému neznámému mužovi. Jelikož se malá Tate narodila předčasně, tak nějaké ty dny bojovala o život. Protože je to už od mala velká bojovnice, tak ty malé komplikace na začátku života přežila a žila spokojeně dál. Když jí byl teprve jeden rok, tak si její maminka našla muže, který měl pětiletého syna. Její maminka se s ním vzala a tvořili jednu velkou a šťastnou rodinku žijící na britském venkově. Její nevlastní otec držel tajemství co je on a jeho syn zač. Oba dva byli velké chlupaté bestie, které není radno naštvat. Do Tateitiných deseti let byl její život normální. Den po jejích narozeninách si jí její nevlastní bratr rozhodl proměnit. Odvedl ji hluboko do lesa na jednu mýtinku a tam ji kousl. V ten den se poprvé proměnila. Bryan byl celou dobu u ni a hlídal ji kdyby náhodou chtěla někomu ublížit. Po pár dnech se to dozvěděl její nevlastní táta, tak Bryana potrestal a desetiletou Tate začal vychovávat. Museli to před její maminkou a ostatníma lidmi držet v tajnosti. Po nějakém čase, co se to trochu naučila ovládat se odstěhovali do USA. Přestěhovali se přesněji do Seatlu. Tam nastoupila na novou školu a začala všechno od začátku. Bylo to pro ni všechno nové a takové zvláštní. Nikdy totiž nebydlela v takto rušném městě, kde nebyl les, ale pouze tam byly parky. Vždy o úplňku zmizela do nějakého parku a její vlčí já zabíjelo opilé bezdomovce, kteří se objevili na špatný čas na špatném místě. Po dvou letech, kdy Tate v Seatlu bydlela a chodila tam na školu se v její třídě objevil záhadný kluk. Byl to takový ten badboy školy. Tate přišel jiný než ostatní. Choval se zvláštně, choval se jako kdyby si vybíral oběť, kterou příští noc zabije a znásilní. Jednou ji onen záhadný chlapec pozval ven. Tate se toho bála a měla proč. Byl to totiž lovec, takže moc od své myšlenky se zabitím nebyla daleko. Pokusila se o útěk, ale on měl oproti ni větší převahu. Dostal ji k sobě do domu, kde ji věznil a dokonce ji připravil i o panenství. Byla tam vězněna dlouhý rok. Když už si myslela, že je s ní konec a spáchá sebevraždu, tak toho kluka našla policie a jí našli též. Byla vězněna v malé kleci, kde měla pouze deku. Byla ve velice špatném stavu. Po přijetí do nemocnice odmítala jíst a mluvit. Bála se téměř všeho. V té době ji bylo kolem 17 let. Stala se z ní nedůvěřivá, tichá a opatrná dívka. Vrátila se do školy a úspěšně ji dokončila. Její nevlastní bratr se o ni začal starat ještě více než se staral před onou událostí. Vzal ji do menší smečky, kde ji téměř všichni měli rádi. Po nějakém čase se rozhodla smečku opustit a vydat se na cestu samotáře. Před pár měsíci si našla práci v malém knihkupectví a přestěhovala se do menšího městečka...

Vzhled
170cm a 65kg.

Proměna
Malá vlčice měřící pouze 111 centimetrů a vážící 179 kilo. Je zbarvena do velice krásného zbarvení. Její atletické a hubené tělo nesené na dlouhých nohách s velkýma tlapama je pokryto krátkou, ale přesto krásnou a huňatou, hebkou srstí svádějící k pohlazení. Má elegantní hlavu s šedou maskou, která vypadá jako škraboška na plesy. Zpod šedočerné škrabošky vykukují dvě zelené oči, které vše bystře pozorují a dávají pozor na to, co by ji mohlo ohrozit. Tateitina zvláštnost od ostatních vlků je, že má pouze půlku ocásku. Druhá polovina ji zůstala někde v lese v lovecké pasti. Krom ocásku není asi nijak jinak zajímavá. Vypadá jako normální Evropský přerostlý a huňatější vlk evropský. Její vlčí podoba miluje vodu a drbání na bříšku. Je přítulnější a více v ní převládá duch vlčete než duch dospělého vlka. Občas, ale opravdu jen vzácně se zachová jako dospělý vlk. Zatím ještě neumí ovládat svou vlčí stránku a proto často neví, co dělá. Podřizuje se téměř všem vlkům, kterým nedokáže utéct.

FC
Kiernan Shipka

Majetek
Má malý dům na kraji města.

0