Ethan Tigerwood
Ethan Tigerwood

Povaha
Ethan disponuje mimoriadnymi schopnosťami bojovať a loviť. Bol vyškolený svojím otcom na základni inkvizície ako detektív paranormálnych javov a lovec nadprirodzeného. Vie zaobchádzať s viacerými druhmi strelných zbraní a je výborný strelec. Exceluje aj v bojových umeniach a boji s nožom. Je dobrý taktik so schopnosťou správne odhadnúť ľudský charakter, čo využíva na manipuláciu ľudí. Je vynaliezavý a často používa improvizované zbrane alebo výbušniny. Za tie roky praxe si získal rozsiahle poznatky o mytológii a nadprirodzených javoch. Zistil si ako fungujú policajné, požiarne jednotky a rôzne vládne agentúry a ako u nich prebieha vyšetrovanie, čiže sa im dokáže vyhnúť. Má záľubu v automobiloch a motorkách, ktoré si vie čiastočne opraviť a vytuniť.. Pokiaľ si to situácia vyžaduje, je majstrom útekov a tichého pohybu. A nakoniec je nadaný herec, podvodník a zlodej. Miluje arašidové maslo, dvojitý cheeseburger s extra cibuľou a koláče. Jeho obľúbenými nápojmi sú pivo, dvojitá nemiešaná whisky a silná čierna káva. Rád vyhľadáva ženskú spoločnosť a sleduje HENTAI. Je dobrý v pokri a biliarde. Má panický strach z lietania a neznáša potkany.

Minulost
Ethan mal iba štyri roky, keď mu zomrela matka pri požiari, ktorý založil ifrit v izbe jeho mladšieho súrodenca. Na príkaz svojho otca vyniesol brata von z domu a zachránil mu tak život. Od toho dňa spolu s jeho bratom ich otec vzal na základňu inkvizície, kde vyrastali ako nerozlučná dvojka. Vždy sa staral o svojho mladšieho súrodenca a plnil príkazy bez zbytočných otázok až kým sa ich otec nestratil pri nebezpečnej akcii. Ethan chcel pomstiť smrť svojej matky a nájsť otca, preto sa lovenie nadprirodzených bytostí stalo jeho osudom, s ktorým je už zmierený..

Vzhled
Hruď mu zdobí malé čierne tetovanie v tvare pentagramu obkoleseného slnečnými lúčmi. Vždy nosí okolo krku amulet, ktorý dostal od svojho brata ako vianočný darček. Na pravom prsteníku má strieborný prsteň.

FC
Jensen R. Ackles

Majetek
Jeho jediným majetkom je auto Chevrolet Impala 67. V jeho kufri má uložené zbrane, talizmany a svätenú vodu potrebnú na lov. Zvyčajne používa pochrómovaný Colt 1911 so slonovinovým držadlom. Ak je potrebná väčšia palebná sila, používa brokovnicu s odpílenou dvojitou hlavňou alebo ostreľovačskú pušku MSG3. Vlastní veľkú mačetu, dokonca má jeden nôž vždy pod vankúšom. Keď sa ocitne neozbrojený v nebezpečnej situácii, využije priamy boj alebo čokoľvek, čo môže byť použité ako zbraň. Po starom otcovi má ešte zbierku kaziet starých rockových skupín a koženú bundu.

0